Uvodna napomena

Duja d.o.o pored veleprodaje prodaje i preko web shopa. Dakle,Alpine pripravke može se kupiti u i preko web shopa. Opći uvjeti poslovanje vrijede za sve korisnike Stranice web shopa možete koristiti isključivo za petraživanje naše online baze podataka, informiranje o proizvodima i tvrtki i kupovini ponuđenih pripravaka.

Cijene

Cijene na stranicama web shopa izražene su EUR, i sadrže obračunsku stopu PDV od 25%. Duja d.o.o. zadržava pravo promjene cijena, a promjene vrijede od njihove objave na stranicama web shopa. Cijene na web shopu namijenjene su isključivo krajnom kupcu.

Dostava

Narudžbe šaljemo u u roku od 2 do 4 dana. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti robu u navedenom roku ili uopće nemamo na skladištu naručenog pripravka o tome ćemo vas obavijestiti. Vi ćete odlučiti što ćete poduzeti. Duja d.o.o. preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog nepredviđenih razloga. U cilju kvalitetnije komunikacije između Dostavljača i Vas, dostavljaču ćemo ustupiti br. telefona i adresu koju ste naveli. Cijena dostave je od 5.00€

Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo preko PayPala.

Reklamacija

Prodavatelj isporučuje temeljito pregledane i ispravne proizvode. Zato preporučujemo da robu preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli eventualne naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave. Kupac ima pravo vratiti robu u slijedećim slučajevima:
-kod isporuke robe koja ima grešku ili je oštećenja koja nisu nastala dostavom
-kod isporuke robe koja nije naručena.
Prodavatelj će odobriti povrat robe kupcu nakon prijema pisane reklamacije ( poštom ili e-mailom). U slučaju povrata proizvoda koji nisu nastali propustom prodavatelja, kupac snosi sve nastale troškove.